Stedendriehoek

Wanneer kom jij spelen?

APELDOORN – Julianatoren opent vrijdag 30 maart de deuren voor het nieuwe seizoen. Vanaf dan is het weer genieten van al het leuks en moois dat Julianatoren te bieden heeft.

Het pretpark heeft meer dan 60 attracties, shows en evenementen. “Zo willen wij een onvergetelijke dag bezorgen aan gezinnen met kinderen van 2 tot ongeveer 10 jaar. Hier ontmoet je tv-sterren Jul & Julia. Maak een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates… als je durft. Voor de piraten onder ons is de draaiende Piraat aanwezig die je over woeste golven laat varen. Ook de allerkleinsten hebben hier van alles te doen. Wat te denken van een tocht op de rug van een egel door Kabouterwonderland? Of dansles van Julia? Het kan hier allemaal.

 

Tijdens de weekenden en schoolvakanties zijn je muizenvriendjes te zien hun eigen spectaculaire grote parkshow. Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show. Leest u de papieren versie van Nieuwsblad Stedendriehoek knip dan de bon uit de krant en neem deze neem voor korting op de toegangsprijs. www.julianatoren.nl