Stedendriehoek

Vier dagen wandelen

GORSSEL – Na een succesvolle editie vorig jaar keert de Avond4daagse weer terug in Gorssel. Voor jong en oud vier avonden wandelplezier in en rondom Gorssel. De routes zijn elke avond 5 kilometer lang.

De organisatie is in handen van de Gorsselse buurt- en speeltuinverenigingen De Bolderhoek, ’t Noorderkwartier, Plein 9, de Wielewaal, Ouderraad van de Vullerschool in Gorssel en dit jaar ook de Ouderraad van J. v.d. Hoevenschool in Epse. Deze hebben de handen ineen geslagen om er een mooie vierdaagse van te maken. Naast de organisatie ondersteunen ook een aantal sponsoren de Avond4daagse. 

Op dinsdag 21 mei, woensdag 22 mei en vrijdag 24 mei juni start de Avond4daagse om 18.00 uur direct naast de Vullerschool. Donderdag 23 mei start de Avond4daagse om 18.00 uur bij de molen in Gorssel. Bij de start kunnen deelnemers zich melden bij de inschrijftafel en krijgen zij direct hun startkaart. Meer informatie en inschrijven via www.avondvierdaagse-gorssel.nl. Volg de Avond4daagse ook via www.facebook.com/Avond4daagseGorssel.