Stedendriehoek

Versterk uw merk op ijzersterk honingraatkarton

Op zoek naar een doeltreffend maar toch voordelig reclamemiddel? Dan kiest u voor het sterkste promotiemateriaal. Dat is honingraatkarton. Met dit karton maakt u indruk. Want er is heel veel mogelijk op het gebied van honingraatkarton. Met Life -poppen, (winkel) displays, wandpanelen, meubels en originele 3D-constructies maakt u uw merk of actie zichtbaar voor uw doelgroep. Uw ontwerp wordt haarscherp afgedrukt op oersterk honingraatkarton. Zo versterkt u uw merk en uw reclame-uiting.

Wat is honingraatkarton?
Honingraatkarton bestaat uit harde buitenlagen, met daartussen een zachtere binnenlaag. Deze binnenlaag heeft de vorm van een zeshoekig honingraat, de sterkste vorm die in de natuur voorkomt. Honingraatkarton wordt ook wel re board, beeboard of falconboard genoemd. De drukweerstand, stabiliteit en duurzaamheid zijn veel sterker dan die van enkellaags karton. Hierdoor is honingraatkarton geschikt voor allerlei afwerkingstechnieken zoals contourfrezen, schoonsnijden, boren en stansen.

Breed inzetbaar
De mogelijkheden van honingraatkarton zijn erg veelzijdig. Omdat honingraatkartonplaten licht van gewicht en oersterk zijn, zijn ze bij uitstek geschikt voor mobiele promotie- en presentatiemiddelen. Dankzij de harde buitenlaag is het mogelijk om het karton op diverse manieren strak af te werken. Ook is de buitenlaag perfect geschikt voor hoogwaardige prints. Deze eigenschappen maakt dat honingraatkarton een ideaal product is voor opvallende reclame-objecten. Honingraatkarton is heel breed inzetbaar, dat het tegenwoordig ook populair is voor de totstandkoming van innovatieve meubels en andere objecten. Het voordeel van meubels van honingraatkarton is dat u ze gemakkelijk kunt verplaatsen door het lichte gewicht. Het is daarom niet verwonderlijk dat (binnenhuis)architecten en andere professionele inrichters vaak dit materiaal gebruiken.

Honingraatkarton zoals u het wilt
Laat uw product perfect op vorm snijden. Hiervoor bestaan verschillende technieken: schoonsnijden, contourfrezen, stansen, v-cuts en uitsparingen. Hiermee maakt u uw wandpaneel, levensgrote pop of opklapbare meubel extra bijzonder. U heeft de keuze uit diverse diktes en kunt kiezen voor digitale bedrukking of zeefdruk, met (spot)vernis ,mat of (half-)glanzend. Aelen en van Leeuwen heeft hiervoor de modernste gespecialiseerde apparatuur en jarenlange expertise in huis.

 

Duidelijke keuze
Aelen en van Leeuwen is al vele jaren een bekende naam in de branche van drukwerk, zeefdrukwerk, printwerk en signing. Uiteenlopende opdrachtgevers vertrouwen op de hoogste kwaliteit, scherpste prijzen en beste service. Aelen en van Leeuwen is dé aangewezen partij voor iedereen die in Nederland, België of Duitsland een kwalitatief hoogstaande en bovendien snel geleverde reclamecampagne of drukwerk nodig heeft. Dankzij jarenlange ervaring en het moderne machinepark, is dit uw aangewezen partner voor indoor én outdoor drukwerk. Voor iedere grote en kleine promotiecampagne of stukproductie biedt Aelen en van Leeuwen totale ontzorging.