Stedendriehoek

Verhalen over Klarenbeek

APELDOORN/KLARENBEEK – “Heeft u als kind in Klarenbeek gewoond of woont u er nu? Of heeft u herinneringen aan School no. 7 en nog oude foto’s van Klarenbeek? Luistert u graag naar verhalen en herinneringen van vroeger en wilt u wel eens deelnemen aan de CODA Verhalentafel? Kom dan donderdag 25 april naar De Maalderij in Klarenbeek om herinneringen over Klarenbeek op te halen en samen te delen.”

In het project Atlas van Apeldoorn zet CODA, in samenwerking met partners van het Erfgoedplatform, wijk- of dorpsbewoners en andere betrokkenen, jaarlijks één wijk of dorp binnen de gemeente Apeldoorn in de schijnwerpers. Dit jaar staat Klarenbeek centraal. Een mooie aanleiding om donderdag 25 april in Klarenbeek de Verhalentafel te programmeren. Tussen 10.00 en 12.00 uur is iedereen welkom om verhalen te delen en herinneringen op te halen. “Heeft u nog (oud) beeldmateriaal, dan kunt u dit uiteraard meenemen om aan anderen te laten zien. Deelname aan de Verhalentafel is gratis. Aanmelden is niet nodig.”

 In het kader van deze editie van de Atlas van Apeldoorn worden tot en met 13 oktober uiteenlopende activiteiten in Klarenbeek georganiseerd. Uitgebreide informatie en het programmaboekje zijn onder andere te vinden op www.coda-apeldoorn/atlas .