Stedendriehoek

Uw event wordt extra feestelijk met een loper

Heeft u binnenkort een evenement? Open Dagen, bruiloften, partijen, beurzen, winkelopeningen worden extra feestelijk met een loper. Natuurlijk kun je kiezen voor de bekende ‘rode loper’ maar misschien is een blauwe of groene loper wel veel toepasselijker voor je evenement. Door de loper te laten bedrukken met een eigen logo of tekst wordt het nog persoonlijker. Particulieren en bedrijven bestellen rode lopers en evenemententapijt maar al te graag bij GJ Floors uit Genemuiden. Je hebt hier een ruime keuze in tapijt, zodat er altijd iets iets wat bij je past. Rode lopers en ander evenemententapijt bestelt je gewoon heel gemakkelijk online. Kies uit onder andere de volgende mogelijkheden.

Glitter en glamour met glitterlopers
Met een glitterloper voegt u  glitter en glamour toe aan uw evenement. De lopers zijn volledig bedekt met glitterdeeltjes. Heeft u een groot evenement of een gala? Dan zijn deze lopers wat u zoekt. Ze zijn verkrijgbaar in iedere gewenste lengte. Deze lopers kunt u prima meerdere keren gebruiken. De schittering blijft, ook bij buitengebruik. Goud, zilver, paars, antraciet, blauw, zwart of een rode loper met glitters? Voor welke kleur gaat u?

Gepersonaliseerde lopers
Er zijn diverse mogelijkheden voor het printen van een afbeelding of tekst op een loper. Deze kwaliteit is standaard voorzien van een sterke PVC-rug. U kunt dit tapijtsoort gerust langdurig buiten laten liggen, want het is eenvoudig te reinigen. Met een gepersonaliseerde loper met logo creëert u een mooie entree en tegelijkertijd een verbinding met uw merk of bedrijf.

Extra voordelig: onze actielopers
Als u tapijt zoekt wat niet teveel mag kosten, dan kunt u kiezen voor onze actielopers. Deze speciale actie lopers zijn met name geschikt voor eenmalige of korte gebruiksperiodes en lenen zich daarom perfect voor een winkelopening, beursdeelname of een bruiloft. De lopers zijn leverbaar in allerlei kleuren. Met afzetpalen en afzetkoorden wordt de entree extra luxe. Ook dit kunt u bij ons bestellen. Dan bent u in één keer klaar.

Evenemententapijt in allerlei kleuren
Ons assortiment kleurentapijt is heel divers. Ook voor wit, roze, paars, zwart, creme, geel, grijs en oranje evenemententapijt kunt u bij ons terecht. Het tapijt is direct uit voorraad leverbaar op 2 en 4 meter breed. Iedere kleur is verkrijgbaar in diverse tinten. Kies ut onder ander naalviltkwalitiet ‘Tokyo’ of ‘Dallas’.  Bij het besteleln heeft u een aantal opties. Zo kunt u ook bevestigingsmaterialen erbij bestellen. 

Onze service
Als u wilt besparen op de kosten is het mogelijk om de rode loper of het evenemententapijt zelf te leggen. Hier heeft u bevestigingspennen, lijm, lijmband, dubbelzijdig tape of mesjes voor nodig. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze legservice. Hiervoor hanteren wij vier verschillende pakketten. Kies zelf het pakket dat het beste bij u past. Op een afgesproken tijdstip komen onze medewerkers langs om het evenemententapijt te leggen. Wilt u meer informatie over welke loper of evenemententapijt geschikt is voor uw evenement? Onze medewerkers helpen u graag met uw keuze. Bel meer informatie naar 038 – 33 75 332 of stuur een mail naar info@gjfloors.nl.