Stedendriehoek

Tentenspecial bij Obelink Vrijetijdsmarkt

WINTERSWIJK – Is je tent toe aan vervanging of ga je dit jaar voor het eerst kamperen en ben je op zoek naar een nieuwe tent? “Dan ben je tijdens de tentenspecial op zondag 25 maart bij Obelink aan het goede adres. Tijdens deze special wordt de nieuwe tentencollectie 2018 in het zonnetje gezet. De showroom is weer gevuld met de mooiste merken, de nieuwste modellen en de beste accessoires.”

“Tijdens de tentenspecial wordt ook onze nieuwste aanwinst, de Lugano XL, gepresenteerd. Dit is een nieuwe, grotere versie van de populaire Obelink Lugano 6. De Lugano XL is extra brede en hoge 6-persoons familietent met een moderne en luxe uitstraling. Dit is een ideale tent voor weekendjes weg of korte vakanties en heeft daarnaast een erg scherpe prijs. Natuurlijk staan ook alle andere nieuwe modellen van dit seizoen voor je opgebouwd in onze showroom.”
De specialisten van Obelink hebben door de jaren heen enorm veel ervaring opgedaan, waardoor je bij ze terecht kunt met al je vragen. Geen idee welk tent materiaal geschikt is, welk merk het beste is of hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Laat je adviseren! Tevens zijn er ook specialisten van Outwell en Coleman aanwezig om je van de nodige informatie te voorzien.
De tentenspecial is natuurlijk niet compleet zonder leuke demonstraties en aanbiedingen. Tijdens de tentenspecial worden er gedurende de hele dag verschillende demonstraties gegeven: “Tenten van o.a. Coleman, Outwell en onze eigen Obelink opblaasbare tenten komen aan bod. Wurmi schroefharingen: dit zijn haringen speciaal voor een harde ondergrond. Hoe je deze gebruikt zie je tijdens deze demonstratie. Tevens maak je kans om twee stoelen van Outwell te winnen en krijg je bij aankoop van een Coleman Cook 6 een gratis Side Canopy. Ben je na het kijken naar al die tenten toe aan iets lekkers? In het restaurant kun je terecht voor een heerlijke beenhamschotel of chocolademelk met een appelpunt. Ook op de tuinmeubelen afdeling wordt er voor je gekookt: kom kijken, en natuurlijk proeven, bij de live demo van Cadac.”
Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 25 maart geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. www.obelink.nl