Sport

NHL ijshockey kijken in New York

Ben je een fan van ijshockey en ben je in New York? Dan heb je geluk! In deze stad zijn er tal van mogelijkheden om NHL-wedstrijden bij te wonen, fanclubs en bars te bezoeken, NHL-merchandise te kopen en nog veel meer. De stad ademt sport, en naast ijshockey is ook basketbal, honkbal, American football en voetbal erg populair. Hier is een overzicht van wat je kunt doen om het meeste uit je NHL-ervaring te halen wanneer je een bezoek aan New York gaat brengen.

NHL wedstrijden bijwonen in New York

Als je graag live NHL-wedstrijden wilt bijwonen, dan is New York de place to be. De stad heeft twee NHL-teams, de New York Rangers en de New York Islanders. Beide teams hebben hun thuisbasis in de beroemde Madison Square Garden, een van de meest iconische sportarena’s ter wereld. Hier kun je genieten van spannende wedstrijden en de energie van de fans voelen. Zorg ervoor dat je van tevoren je tickets reserveert, want NHL-wedstrijden zijn vaak uitverkocht.

Fanclubs en bars in de stad

Dat New York ice hockey enorm leeft, merk je overal in de stad. Als je de NHL-sfeer wilt ervaren zonder een wedstrijd bij te wonen, kun je een bezoek brengen aan een van de vele fanclubs en bars in de stad. Hier kun je andere fans ontmoeten, de wedstrijden op grote schermen bekijken en genieten van een drankje. Enkele populaire plekken zijn Foley’s NY, een bekende sportbar in Midtown Manhattan, en The Flying Puck, een gezellige pub vlakbij Madison Square Garden.

NHL merchandise winkels in New York

Als je op zoek bent naar NHL-merchandise, dan zijn er verschillende winkels in New York waar je terecht kunt. De NHL Store in Manhattan is de officiële winkel van de NHL en biedt een breed scala aan teamkleding, souvenirs en accessoires. Daarnaast zijn er ook sportwinkels zoals Modell’s Sporting Goods en Dick’s Sporting Goods waar je NHL-merchandise kunt vinden.

Beroemde NHL ijshockeyers uit New York

New York heeft een rijke geschiedenis als het gaat om beroemde NHL-ijshockeyers. Enkele van de bekendste spelers uit New York zijn Mike Richter, Brian Leetch en Mark Messier, die allemaal voor de New York Rangers hebben gespeeld. Daarnaast zijn er ook spelers zoals Pat LaFontaine en Clark Gillies, die voor de New York Islanders hebben gespeeld. Deze spelers hebben bijgedragen aan de successen van hun teams en hebben de sport in New York populair gemaakt.

NHL seizoenskaarten kopen in New York

Als je een echte NHL-fan bent en regelmatig wedstrijden wilt bijwonen, overweeg dan om seizoenskaarten te kopen. Zowel de New York Rangers als de New York Islanders bieden seizoenskaarten aan, waarmee je toegang krijgt tot alle thuiswedstrijden van het seizoen. Dit is een geweldige manier om je favoriete team te steunen en geen enkele wedstrijd te missen.

Madison Square Garden

Madison Square Garden is een van de meest iconische sportarena’s ter wereld en de thuisbasis van zowel de New York Rangers als de New York Knicks (NBA). Het is een must-visit bestemming voor sportliefhebbers in New York. Naast NHL-wedstrijden worden hier ook andere sportevenementen, concerten en shows gehouden. Het is een plek waar je de ware energie van de stad kunt voelen.

NHL teams in New York

Zoals eerder vermeld, heeft New York twee NHL-teams: de New York Rangers en de New York Islanders. De New York Rangers zijn opgericht in 1926 en hebben een rijke geschiedenis in de NHL. Ze hebben vier keer de Stanley Cup gewonnen en hebben een grote en gepassioneerde fanbase. De New York Islanders zijn opgericht in 1972 en hebben ook een indrukwekkende geschiedenis. Ze hebben vier keer de Stanley Cup gewonnen en hebben een sterke aanhang op Long Island.

NHL wedstrijden live streamen in New York

Als je niet in staat bent om een NHL-wedstrijd bij te wonen, hoef je niet te treuren. Je kunt nog steeds genieten van de wedstrijden door ze live te streamen. Verschillende streamingdiensten bieden NHL-pakketten aan waarmee je alle wedstrijden kunt bekijken. Enkele populaire opties zijn NHL.tv, ESPN+ en Hulu Live. Met deze diensten kun je de spanning en actie van NHL-wedstrijden ervaren, zelfs als je niet fysiek aanwezig kunt zijn.

Of je nu een NHL-wedstrijd wilt bijwonen, op zoek bent naar NHL-merchandise of gewoon de sfeer van het ijshockey in New York wilt ervaren, deze stad heeft voor elk wat wils. Koop je tickets voor een wedstrijd van een van de twee teams in de stad en beleef een unieke sportervaring. Geniet van de spanning en passie van de NHL in de stad die nooit slaapt!