Sport

Albatross wint verdiend van Helios

UGCHELEN – Zondagmiddag speelde Albatross thuis tegen Helios uit Deventer. Deze club speelt nergens meer om; Albatross daarentegen speelt nog voor de degradatiestrijd. Elke punt die Albatross nu pakt is dus belangrijk.

Albatross begon de wedstrijd sterk, maar ondanks een paar kansen bleef de stand 0-0. Ook Helios probeerde druk te zetten naar voren. Albatross wist hier goed mee om te gaan en wist zelf te scoren waardoor ze op een 1-0 voorsprong kwam. Helios creëerde voor de rust geen kansen meer en ook Albatross leek even gas terug te nemen. De ruststand was 1-0.

De tweede helft begon Helios wat sterker en wilde een snelle goal maken, zodat de stand weer gelijk werd. Dit gebeurde echter niet. Albatross wist wel te profiteren en scoorde de 2-0 en 3-0 vlak achter elkaar.

De spelers van Helios zagen er verslagen uit en al voetballend was dat ook wel te zien.

Albatross wist nog te scoren, waardoor de stand op 4-0 werd gebracht. Helios kreeg nog een kans; nummer 20 maakte zijn kans keurig af en de stand werd op 4-1 gebracht. Dit was tevens de eindstand.