Stedendriehoek

Re-integratie expertise met intensieve en persoonlijke aanpak

Xs2more heeft meer te bieden bij re-integratie, arbeidsongeschiktheid en het bezwaar en beroep voeren bij arbeidsongeschiktheid en de Ziektewet. Ook biedt Xs2more oplossingen bij misstanden en ongewenste omgangsvormen. Welk probleem u ook heeft, als werkgever wilt u een volwaardige en snelle oplossing. Daarom werkt Xs2more op een intensieve en persoonlijke manier. Grootschalig en kleinschalig, landelijk en lokaal. Geen contradicties maar de succesformule waarmee uiteenlopende organisaties geholpen worden.

Lokale ervaring, kennis en cultuur
Xs2more verleent in iedere provincie in Nederland zijn persoonlijke en kleinschalige werkwijze. Ook in Gelderland waarderen verschillende ondernemers deze passende aanpak. Een effectieve werkwijze is immers voor een significant deel cultureel gebonden. Uw arbeidsdeskundige moet doorgronden wat er gebeurt in uw organisatie én medewerkers. Het is dan ook extra waardevol om de cultuur te kennen en de taal te spreken. Hiervoor heeft u het team van Xs2more nodig. 

Kleine en grote ondernemers profiteren
Kleine ondernemers in Gelderland kiezen vaker voor Xs2more. Terwijl maatwerk vroeger voorbehouden was aan grote organisaties, profiteren ook steeds meer kleine ondernemers van gerichte diensten. Dit dankzij lokale dienstverlening met historie in Gelderland. En de unieke samenwerking met Werkxe en Preventix, voor optimale efficiëntie op het gebied van ziekteverzuim, vitaliteit en re-integratie, vanuit een enkel goed georganiseerd loket. 

Gespecialiseerd in tweedespoor re-integratie
Wilt u loonsanctie, vertragingen en te hoge kosten voorkomen, start dan op het juiste moment met uw tweedespoor re-integratie. Dit is doorgaans na het onderzoek van uw arbeidskundige, dat de mogelijkheden van de werknemer vaststelt. Dit onderzoek is het uitgangspunt voor het tweede-spoortraject. De invulling wordt afgestemd op uw situatie en die van uw werknemer, maar in grote lijnen bestaat deze aanpak uit de volgende stappen: de intake met het invullen van het intakeformulier en daarna een twee uur durend intakegesprek, een gesprek met de werkgever over de verwachtingen, de intakerapportage en het re-integratieplan met samenvatting van de situatie en de arbeidsmarktrelevante beroepsrichting en de hiervoor nodige stappen en trajectduur. Binnen twee weken volgt de (meestal inspirerende) sollicitatietraining en daarna de intensieve Jobhunting met ongeveer zes wekelijkse sollicitaties. De gewonnen voortgang stelt Xs2more veilig met intensief overleg tussen alle partijen en zorgvuldige begeleiding bij detachering en nazorg.