Ondernemend

Op zoek naar houten producten voor jouw DIY klus? Je vindt ze op DeHoutgroothandel.nl!

DeHoutgroothandel is een online houthandel welke zich onderscheidt met een zeer groot assortiment in plaatmateriaal en constructiehout. Op de webshop vindt u diverse kwalitatieve en daarnaast zeer scherp geprijsde producten. Geen zin om lang te wachten op uw bestelling? Dan bent u bij deze groothandel aan het juiste adres! Leveren doet DeHoutgroothandel al binnen 2 tot 3 werkdagen.

Plaatmateriaal

Van MDF tot betontriplex platen, DeHoutgroothandel heeft het binnen haar assortiment. Een Top assortiment vol met diverse afmetingen, diktes en kleuren. Bent u opzoek naar antwoorden op uw klusvragen? Deze kunt u stellen in de live chat welke is te vinden op de website van DeHoutgroothandel.nl.
Naast veel constructiehout wordt ook het grootste aanbod in plaatmateriaal verzonden vanuit de haven. Op deze manier slaat DeHoutgroothandel één grote stap over, namelijk het distribueren vanuit de eigen opslag. Op deze manier kan het assortiment scherper worden aangeboden en koopt u slimmer in!

Constructiehout

Naast plaatmateriaal vindt u veel constructiehout op de webshop. Planken, balken, latten… Alles is te bestellen! DeHoutgroothandel specialiseert zich door ook lange lengtes en extra afmetingen te leveren. Zo is het mogelijk om op aanvraag lengtes tot wel 9.00 meter te bestellen!

Thuis laten bezorgen

Voornamelijk worden bestelling afgeleverd met vrachtwagens en meeneemheftrucks. Kleinere bestellingen worden gebracht met kleinere bestelwagens. Na het plaatsen van uw order ontvangt u direct een bevestiging van uw bestelling. Zodra de planning afgerond is ontvangt u van de planning een aflevermoment per mail. Eventuele fouten in het hout worden tijdens het laden van de producten zeer zorgvuldig gecheckt om zo het mooiste pakketje bij u te kunnen afleveren! Berken multiplex bestellen