Ondernemend

Drie dagen voordelig shoppen

HEERDE – Zonwering Put houdt de jaarlijkse drie actiedagen weer op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart. Op 1 en 2 maart is het bedrijf geopend van 09.00 tot 21.00 uur en op 3 maart van 09.00 tot 17.00 uur.

In de showroom vindt men de allernieuwste producten en bedieningsgemakken in binnen- en buitenzonweringen. Ook kunnen bezoekers de producten op ware grootte zien. Denk hierbij aan overkappingen, terrasschermen, uitschuifbare overkappingen etc. “Ook kunnen wij u vertellen dat wij de trotse dealer zijn van Novoferm-garagedeuren; deze zijn tevens te bewonderen in onze showroom en nu te verkrijgen met maar liefst 25% korting!” aldus Mark Put.

Tijdens de actiedagen profiteert men van 20% korting op de buitenzonwering en gratis montage.

Op de terrasoverkappingen ontvangen bezoekers bij aankoop gratis ledverlichting en een terrasheater. “Ook dit jaar hebben wij de tuinmeubelen weer met zorg ingekocht; zo mogen wij het merk 4 Seasons Outdoor aan ons assortiment toevoegen. Ook hebben wij nog de vertrouwde merken zoals Hartman, SenS-Line, Sieger en Solero. Tijdens de actiedagen hebben wij twee loungesets scherp geprijsd. Bij aankoop van een tuinsetcollectie 2018 ontvangt men een leuk cadeau. Wij zien u graag op 1, 2 en 3 maart aan de Bonenburgerlaan 13 in Heerde.”

Voor meer informatie, telefoon 0578-690338, e-mail info@zonweringput.nl en website www.zonweringput.nl