Stedendriehoek

Nieuwe puzzel, nieuwe kansen

DEVENTER – Wij zijn inmiddels de tel kwijt van het aantal Decemberpuzzels dat we u presenteerden. Iedere keer weer leuk en wanneer de Voorjaarspuzzel – ook ieder jaar – achter de rug is, dan is het sneller december dan we denken.

Tijd voor een nieuwe puzzel, tijd voor nieuwe kansen. En mocht het decemberweer tegenvallen, dan kunt u op uw gemak op de bank, of aan tafel, de puzzel maken en oh…wat zijn er weer mooie prijzen te winnen!

Nieuwsblad Stedendriehoek mag zich ieder jaar verheugen in een groter aantal deelnemers. De puzzel is een begrip geworden en gemakkelijk in te vullen. Duizenden puzzelaars doen er aan mee. Wie niet waagt die niet wint! We stunten deze maand weer met schitterende prijzen. Er zijn natuurlijk weer rasechte topprijzen: een Lenovo Tab van Radio-Televisie Hamer bv en een draadloze Bose-speaker van RTV Stegeman.

Maar ook de andere prijzen zijn niet te versmaden! Zo stelt Hotel & Thermen Bussloo te Voorst twee Ontspanningsarrangementen voor twee personen beschikbaar. Sanisale stunt met vijf maal een schoonmaakmiddel voor de badkamer. Drie keer twee vrijkaarten liggen klaar van Filmhuis De Keizer, alsook drie keer twee VIP-kaarten van Vue Deventer, een waardebon van €25,- van Bloemisterij Labberton, een waardebon van €25,- van Bloemenmagazijn Margriet, een waardebon van €25,- van InstalCenter Van Tongeren, een kilo kaas naar keuze bij Marcel’s Kaas. Visschotel voor vier personen van De Vischmarkt, Mevrouw Noot, Engestraat 3 in Deventer stelt een Notenpakket t.w.v. €25,- beschikbaar. Drogisterij Brenda verwent de puzzelaars met drie wellnesspakketten, De Gezonde Zaak geeft twee waardebonnen van €25,- cadeau. Bodywear Superstore geeft een cadeaubon van €50,- weg, Shirts & Co een cadeaubon van €25,-. Renew Zorg biedt een behandeling naar keuze aan.

Spelregels

De spelregels? Heel simpel. U bekijkt de zes speciale puzzelpagina’s. In het invulschema staan – genummerd van 1 tot en met 115 – (stukjes van) zinnen die voorkomen in de advertenties op de puzzelpagina’s. Aan u de taak om bij iedere zin de bedrijfsnaam van de adverteerder te vinden. Zet uw oplossingen op de daarvoor bestemde stippellijnen van het invulschema in de krant.

Stuur uw oplossing naar Nieuwsblad Stedendriehoek, Postbus 638, 7300 AP in Apeldoorn (zet in de linkerbovenhoek Decemberpuzzel 2019). Afgeven aan de balie aan de Asselsestraat 140 mag ook. Vergeet niet uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Wie daar prijs op stelt, mag de goede oplossingen ook mailen naar puzzel@stedendriehoek.nl. De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht en worden in de Stedendriehoek bekendgemaakt.

Uw inzending dient uiterlijk woensdag 8 januari 2020 in ons bezit te zijn.