Stedendriehoek

Moederdagworkshop – Lijst je moeder in

ZUTPHEN – Op de laatste dag van de fototentoonstelling In het oog in Stedelijk Museum Zutphen geven fotografen van het Fotografencollectief De Zutphense een workshop fotografie. En wel met moeders in de hoofdrol. Het is namelijk de bedoeling dat deelnemers hun moeder vastleggen. De workshop vindt plaats op Moederdag, 14 mei 2023, van 11.00 tot 12.30 uur. Deelnemen aan de workshop kost € 5,-.

Na een uitleg over portretfotografie nemen de fotografen de deelnemers mee naar de fototentoonstelling In het Oog om te kijken naar de portretten die hier hangen. Vervolgens kan men zelf aan de slag: iedereen mag zijn of haar moeder fotograferen in het museum. Er zijn hoeden aanwezig om de moeders er extra bijzonder uit te laten zien, en deelnemers kunnen ook zelf kleding of attributen meenemen. Na afloop krijgt men een geprinte versie van de foto mee.

De workshop Lijst je moeder in wordt gegeven in het Stedelijk Museum Zutphen, op ’s Gravenhof 4, op zondag 14 mei 2023 van 11.00-12.30 uur. Toegang is € 5,-, voor moeders gratis.