Stedendriehoek

Knallende dag in het Orderbos

APELDOORN – De inschrijving is officieel geopend op de website van het Skandia Zeepkistenrace Festival. Niet alleen voor de race, maar ook voor de kofferbakverkoop en de festivalcamping. Er staat wat te gebeuren op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, in het Orderbos. Het festival gaat weer terug naar één knallende dag met veel gezelligheid en activiteiten in het bos.

De Skandia Zeepkistenrace is heel populair. Dit jaar geldt vol=vol. Dus wacht niet te lang met inschrijven, is het advies van de organisatie. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen. Wie gaat het snelste in zijn zeepkist de heuvel af? En wie heeft de mooiste zeepkist gemaakt?

Ook de boekingspagina van Camping Happie staat online. Dit jaar kun je twee nachten kamperen, vanaf woensdagmiddag tot en met vrijdag. De camping komt weer op de plek van vorig jaar, gezellig in de kuil met ’s avonds natuurlijk een kampvuur. De Oude Meuk is Leuk kofferbakverkoop is elk jaar weer een groot succes. Daarom dit jaar nog veel meer ruimte voor de kofferbakverkoop. Reserveer snel een plekje! 

“Dit jaar verlengen we het fantastische festival nog met een heerlijk avondprogramma: Soap B-Night met barbecues, bandjes, biertjes & buitenbios. Ook als je op de dag zelf niet geweest bent, is dit een leuke aanleiding toch nog even richting het terrein te komen. We steken een grote BBQ aan, er is live muziek, genoeg bier (en fris), een (gratis) buitenbios, vuurtjes, gezelligheid. We starten om 18.00 uur en doven om 24.00 uur de vuren.” Voor meer informatie: www.doe-kids.nl