Stedendriehoek

Interview met auteur

ZUTPHEN – Auteur Kader Abdolah komt op maandag 21 januari naar de Bibliotheek Zutphen om te vertellen over zijn nieuwe boek ‘Het pad van de gele slippers’. Hij wordt geïnterviewd door Ine Kamp, programma-manager bij Graafschap bibliotheken en presentator bij B-FM.

In zijn nieuwe roman volgen we het leven van een filmmaker in een tijdperk van revolutie en verraad. Een jongen uit een traditionele Perzische familie van saffraanhandelaren brengt zijn dagen door op de toren van hun familiekasteel. De vondst van een verrekijker verandert zijn leven. Als de kijker plaatsmaakt voor een fototoestel en, nog later, voor een filmcamera, is een filmmaker geboren.

Het interview vindt plaats op maandag 21 januari vanaf 20.00 uur in de Bibliotheek Zutphen, Broederenkerkplein 2, telefoon 0575-512926. Na afloop en in de pauze zal de schrijver zijn boeken signeren. Toegangskaarten (inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar à €10,- bij de Bibliotheek. Leden van Graafschap Bibliotheken krijgen €2,50 korting. Reserveren wordt aanbevolen.