Stedendriehoek

Houd het hart van uw organisatie gezond!

Bij het gezond houden van het hart van uw organisatie komt veel kijken zoals het aannemen, opleiden en uit dienst laten treden van personeel. Als werkgever wordt u geconfronteerd met een toenemende hoeveelheid aan verplichtingen. Ook zijn er voldoende uitdagingen op het gebied van de arbeidscontracten, productiviteit, verzuim of zelfs arbeidsconflicten. Dergelijke personele vraagstukken verdienen dan ook een oplossing op maat. Daarvoor is een helder inzicht in uw bedrijf nodig. Hiervoor kunt u de HR-scan van Werkxe inzetten.

Waardevolle HR-scan
Met de HR-scan van Werkxe krijgt u snel en duidelijk een beeld van de krachten en de aandachtspunten in uw bedrijf. Hiervoor licht de scan alle HR-onderdelen in uw bedrijf door. U kunt hierbij denken aan uw huidige arbeidscontracten, arbo- en ziekteverzuimregelingen, maar ook aan ontslagregelingen. Dit vanuit de jarenlange ervaring die de HR-adviseurs van Werkxe bij uiteenlopende bedrijven met personeelsbestanden to tweeduizend medewerkers hebben opgedaan. De uitkomst van de scan en de expertise van de deskundigen is van meerwaarde voor de HR-dienstverlening. Kortom, de HR scan helpt uw organisatie, zowel voor de ondersteunende diensten als voor het management.

Maatgerichte oplossingen
Voor alle personele vraagstukken biedt Werkxe oplossingen op maat zoals ondersteuning bij casuïstiek, het inzetten van ervaren HR-experts bij projecten en ondercapaciteit of het vervangen van een complete HR-afdeling. Hierbij hoort ook de overdracht van kennis en het zelfredzaam maken van uw organisatie met een eigen (digitale) omgeving. Werkxe helpt en adviseert zowel werkgevers als hun personeelsfunctionarissen.

Werk maken van kansen
Werkxe zet alle risico’s die u als werkgever loopt om tot kansen. U bent zeker van breed georiënteerd P&O-advies en extra creatieve out-of-the-box-oplossingen. Ook de samenwerking met partners Xs2more Re-integratie en Preventix Arbodiensten is van grote meerwaarde. Met deze zusterorganisaties ontvangt u totale expertise op het gebied van ziekteverzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Meer informatie over HR-advies en de HR-scan?
Vraagt u zich af wat de ervaren HR-specialisten voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de precieze werking en meerwaarde van de HR-scan? Werkxe vertelt u graag meer vanuit zijn diepe passie voor het vak Profiteer van de totale kennis en ervaring bij Werkxe en vraag een advies- en kennismakingsgesprek aan. Ook als u advies in Gelderland nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem hiervoor vrijblijvend contact op. Bel, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.