Stedendriehoek

Geen Glazen Huis bij Serious Request 2018

STEDENDRIEHOEK – Serious Request 2018 zal geen Glazen Huis hebben. Geen opgesloten dj’s dit jaar, maar drie teams van twee dj’s zullen wandeltochten maken langs acties voor diverse goede doelen.

Er zijn dit jaar drie goede doelen waar de zender geld voor ophaalt. Dit zijn reanimeren in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. Van 18 tot en met 24 december gaat de radiozender samen met het Rode Kruis de zogeheten Lifeline maken.
Drie teams van elk twee dj’s lopen 24 uur per dag langs diverse acties die geld moeten opleveren voor goede doelen in binnen- en buitenland. De Lifeline eindigt in TivoliVredenburg in Utrecht, waar in 2004 de Serious Request actie begon. Op dit moment is nog niet bekend welke dj’s dit jaar de Lifeline zullen lopen.

In TivoliVredenburg wordt een festival georganiseerd, naast de verschillende acties die worden georganiseerd door luisteraars. Bij het festival kunnen mensen terecht voor optredens, workshops en lezingen. En wat niet verdwijnt; ook nu kunnen luisteraars nummers aanvragen in ruil voor een donatie.