Stedendriehoek

Frogs and Dogs: populair en betaalbaar merk voor de allerkleinsten

Je baby verdient het allerbeste. Daar horen mooie en kwalitatieve babypakjes ook bij, zoals de babykleding van Frogs and Dogs. Dit merk zie je steeds meer. Frogs and Dogs is niet alleen een leuk merk voor babys, ook voor iets oudere kinderen. De ontwerpen zien er schattig uit en zijn bovendien betaalbaar. Sterke, maar ook zachte stoffen en guitige prints maken het merk kindvriendelijk. Bij alle verschillende kledingstukken is rekening gehouden met de mogelijkheid tot combinaties. Daarom is Frogs and Dogs babykleding zo populair, zowel online als in fysieke kledingwinkels.

Het verhaal achter het babykledingmerk
Frogs and Dogs is opgericht voor baby’s en kleine kinderen naar aanleiding van de speciale wensen van de afnemers van producent en textielgroothandel M.G. van Meel. Juist baby’s hebben behoefte aan zachte en comfortabele kleding. De kledingstukken zijn stuk voor stuk vervaardigd uit zeer zachte stoffen. Ook de vormgeving is kindvriendelijk: lief, leuk en gezellig, dankzij grappige tekstjes en kleurtjes. Het ontwerp, de productie en de levering zijn allemaal in handen van M.G. van Meel. Hiermee is Frogs and Dogs het zoveelste eerlijke, duurzame en ecologisch verantwoorde merk van de groothandel voor babykleding, bamboetextiel en ondermode.

Frogs and Dogs: oersterk!
Niet alleen zijn de kleren van het babykledingmerk zacht en comfortabel, ze zijn ook oersterk! Dat betekent dat ze uitstekend wasbaar zijn en veilig om te dragen. Deze producten beschikken dan ook over gemakkelijke sluitingen.Alle basics zijn van hoogwaardige kwaliteit. Of het nu gaat om de onesies, slaapzakjes, mutsjes, rompertjes, broekjes, vestjes, slabbetjes, bandanas of tutteldoekjes.

Kwaliteit door de jaren: M.G. van Meel
M.G. van Meel is met reden een van de bekendste namen op de markt van textiel en ondergoed. Al sinds 1953 is het dé leverancier voor hoogwaardig en betaalbare kleding. Ook de nieuwste producten zijn verantwoord en duurzaam, en toch hedendaags. De ontwerpen zijn modern en fris en bieden tegelijkertijd optimaal comfort. Kies je voor Frogs and Dogs, dan kies je voor de bewezen kwaliteit van M.G. van Meel. Ook Fun2Wear is een label van M.G. van Meel. Dit merk is biedt onder andere stoer ondergoed voor kinderen, herenboxers en big shirts voor dames. Maar ook heel veel kinderpyjama’s zoals politiepyjamas en brandweerpyjama’s. Bij ieder label van de textielgroothandel wordt rekening gehouden met de laatste trends, ontwikkelingen en duurzaamheid.

Frogs and Dogs in je assortiment?
Ben je eigenaar van een winkel of webshop en zoek je een groothandel voor babytextiel? Wil je Frogs and Dogs ook in je collectie opnemen? M.G. van Meel helpt je graag met professionele levering, ondersteuning en advisering. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.