Stedendriehoek

EK Beachvolleybal in volle gang

Acht dagen beachvolleybal van het hoogste niveau. Reinou de Haan is als projectmanager van het EK Beachvolleybal volledig in haar element.

“Het is een prachttoernooi tot nu toe. We hebben een fantastische openingsceremonie achter de rug met een vrijwel uitverkocht stadion. De wedstrijden zijn in volle gang en niet alleen de topspelers. Naast het officiële beachveld kwamen (en komen) veel bedrijven gisteren en vandaag in actie tijdens de bedrijvencompetitie. En natuurlijk is dit weer ook wel echt een cadeautje!”
Reinou is tot ’s avonds laat aanwezig om zo mogelijk alles te maken van het EK. “Wij zijn de volleybalhoofdstad van Nederland. In 2015 vond het WK Beachvolleybal en het EK Volleybal voor vrouwen plaats. En nu weer het EK Beach.”
Voor bezoekers die nog geen kijkje hebben genomen bij het EK Beachvolleybal raadt Reinou aan dat toch echt te doen. “Naast de wedstrijden is er veel meer te beleven. Beach in the City zorgt voor veel gezelligheid en vermaak, waardoor het zeker de moeite waard is een kijkje te komen nemen.”