Stedendriehoek

Een luxe vaartocht over de Amsterdamse grachten

Het is een origineel en inspirerend uitje, uw luxe vaartocht over de Amsterdamse grachten. Hoe kan het ook anders: het karakter van de stad is nog duidelijker te zien vanaf het water. De vele straatjes, grachtenpanden, voetgangers, fietsers en terrasjes geven een dynamisch beeld. Helemaal in een perfect verzorgde privé boot. Als iedereen lekker zit, de gesprekken verstaanbaar zijn, er chique hapjes en drankjes zijn, dán is alles precies zoals u het hebben wilt. Dan vaart u met Amsterdam Boothuur.

Goedkoop een salonboot huren?
U wilt een salonboot huren voor een extra luxe vaartocht. Wilt u in een klassiek ingerichte boot klasse geven aan uw uitje, kies dan voor een van onze 3 prachtige gesloten salonboten: de Marjet, met een echt Amsterdamse Art-Deco-inrichting en plek voor 12 personen, de koninklijke Valerie met plaats voor 19 personen, of de extra luxe Roos die half open of geheel gesloten kan worden gemaakt voor 25 personen.

Is dit duur? Integendeel. Zoals u in de prijsopgave ziet, zijn de prijzen bescheiden. Als u de huurprijs deelt door alle personen aan boord, valt de prijs per persoon reuze mee. Dus gaat u met een groep op stap, kies dan voor maximale luxe in een salonboot van Amsterdam Boothuur.

Uw soort luxe vaartocht
Heeft u specifieke wensen? Bij Amsterdam Boothuur is alles mogelijk. Uiteraard drankjes en hapjes, wat hoort bij uw feestelijke gelegenheid. Maar ook uitgebreide cateringopties zijn mogelijk, met geweldige arrangementen, voor compleet verzorgde diners. U mag ook de muziek bepalen en zelfs uw hond mag mee. Bovendien laten wij u naar wens in- en uitstappen op bepaalde locaties. Sommige boten mag u zelfs eigenhandig besturen. Wat uw wensen ook zijn, laat ze horen!

Professionele schippers
Een boot met schipper huren doet u bij Amsterdam Boothuur. Onze schippers zijn ervaren en kennen de mooiste plekjes in de stad en op de grachten. Hierdoor varen zij de leukste routes op de Amsterdamse grachten. Desgewenst krijgt u interessante informatie over wat u ziet, zodat u niets mist, ook niet tijdens de gezelligheid aan boord. Zo werkt een luxe vaartocht over de Amsterdamse grachten!