Stedendriehoek

DELA EK Beach in volle gang

APELDOORN – De zomer laat zich flink zien tijdens het DELA EK Beachvolleybal. Zelfs met de warmte weer is het niveau in het stadion op het Marktplein hoog. Weet ook Reinou de Haan, projectleider bij gemeente Apeldoorn: “Het is warm deze dagen. Ik vind het knap dat de spelers daar geen last van lijken te hebben, want er worden mooie wedstrijden gespeeld.”

De organisatoren van de verschillende evenementen van Beach in the City zijn blij met de weersvoorspellingen. Het bedrijventoernooi is inmiddels gestart, de Apeldoorn Business Beachvolleyball Competition. Tussen 18.00 en 20.00 uur gaan de teams op velden op het Marktplein en de Zwitsal de strijd met elkaar aan. Ook is dinsdag de Beach BSO begonnen. Leerlingen van verschillende BSO’s uit Apeldoorn komen naar de binnenstad om mee te doen met een sportief en educatief programma rondom het EK Beachvolleybal in Apeldoorn.
Op www.beachinthecityapeldoorn.nl staat het programma van de hele beachweek. Vooraf website niet gecheckt? Spreek een van de cityhosts aan die op het Marktplein staat. Het Apeldoornse welkomstcomité heeft informatie over de wedstrijden, Beach in the City en weet voor jou de weg in de stad te vinden. Benieuwd naar het hele wedstrijdprogramma? Neem een kijkje op www.ekbeach.nl.
Foto’s: Peter Lous