Stedendriehoek

De Cowboysbag handtassen en rugzakken van Thebagstore.nl

Cowboysbag is uitgegroeid tot een populaire producent van tassen en rugzakken. Het Nederlandse merk mag dan relatief nieuw zijn in de industrie, het is zeker al bekend. De producten van Cowboysbag zijn dan ook aan te schaffen op Thebagstore.nl, zoals een Cowboysbag handtas of rugzak. Tevens heeft THEBAGSTORE meerdere accessoires van Cowboysbag in het assortiment.

Cowboysbag The Bag

De populairste en bekendste tas van Cowboysbag is toch wel The Bag. Deze handtas kan ook als schoudertas gedragen worden door middel van een verstelbare en afneembare band van 113 centimeter die bij de tas wordt geleverd. Het is geproduceerd van hoogwaardige runderleer. Deze tas wordt inmiddels al als iconisch gezien, wat genoeg zegt over hoe mooi en goed The Bag is. Bovendien is het praktisch ingedeeld, waardoor je er veel spullen in kunt opbergen. Het heeft een hoofdvak, maar ook nog eens twee vakken aan de voorkant en een vak aan de achterkant van de tas. Alle vakken kunnen gesloten worden door middel van een rits. Binnenin de tas zit ook nog een ritsvak en drie steekvakken. The Bag heeft dus genoeg opbergruimte, dat is wel duidelijk. Het is tevens verkrijgbaar in meerdere kleuren, namelijk tobacco, black, sand en cognac. 

Cowboysbag The Little Bag
Je raadt het waarschijnlijk al, The Little Bag is de kleinere versie van The Bag. Het mag dan een kleinere handtas zijn, alsnog zit er veel opbergruimte in voor jouw essentials. Het heeft wel een groot voordeel, het is een stuk lichter dan zijn grotere broer. Bovendien kan je hem als crossbody dragen, alhoewel je ook kunt kiezen om The Little Bag als hand- of schoudertas mee te nemen. Er zit namelijk een schouderband bij van 130 centimeter, die afneembaar en verstelbaar is. Net zoals The Bag is ook deze kleinere variant in meerdere kleuren te koop, te weten elephant grey, cognac, black en tobacco. 

Cowboysbag Carfin
Een andere mooie tas van het Nederlandse Cowboysbag is de Carfin. Net zoals The Bag-familie is ook deze tas geproduceerd van leer en in meerdere kleuren verkrijgbaar, namelijk cognac, black, elephant grey en tobacco. Ook de schouderband van de Carfin is verstelbaar in lengte en afneembaar, zodat je het als schouder-, crossbody- en handtas kunt dragen. Ook in deze tas zit veel opbergruimte, waaronder twee steekvakken en een ritsvak. Deze vakken zitten in het hoofdcompartiment, wat afgesloten kan worden door middel van een rits.