Stedendriehoek

Boekpresentatie Nederland in Kaart Puzzelboek door het Kadaster en Boekhandel Broekhuis

Dinsdagavond 23 mei organiseren het Kadaster en Boekhandel Broekhuis Apeldoorn samen een boekpresentatie van het puzzelboek Nederland in Kaart. Denksport en de makers van Het Grote Bosatlas Puzzelboek maakten samen met het Kadaster een nieuw puzzelboek.

Tijdens deze bijeenkomst in Apeldoorn vertelt het Kadaster over de totstandkoming van het puzzelboek en het maken van de kaarten. Hoe worden de data die nodig zijn voor de kaart ingewonnen en verwerkt? En hoe is het proces van kaarten maken veranderd in de afgelopen 200 jaar?

Dinsdag 23 mei | 19:30 – 21:00 uur
Kadaster Apeldoorn
Hofstraat 110
Toegang gratis
Aanmelden: apeldoorn@boekhandelbroekhuis.nl

Het puzzelboek

De puzzelreizen laten je op een originele wijze kennis maken met het landschap, de steden en dorpen, wegen en waterwegen die ons land zo uniek maken. Filippines, beeldpuzzels en rebussen brengen bij iedere kaart bijzondere verhalen naar voren. Weet jij bijvoorbeeld welk eiland regelmatig een provinciegrens overwandelt? Welk dorp tientallen grensovergangen heeft? Of in welke wijk de duurste huizen van Nederland staan? Ontdek het in deze puzzelreis door Nederland.

Meer informatie

Dit puzzelboek is tijdens deze avond voor €17,99 verkrijgbaar, ook te bestellen via de website van Denksport of in de boekhandel.