Stedendriehoek

Actief zonnen op Bussloo

BUSSLOO – Na de winter verlangt iedereen toch weer naar zon en warmte. Recreatiegebied Bussloo is dan bij uitstek een heerlijke plek om te vertoeven. Lekker wandelen, fietsen, zwemmen, zonnen, een spelletje Pitch&Putt Golf of Minigolf doen, duiken of urenlang spelen op de vele speeltoestellen. De toegang tot recreatiegebied Bussloo is gratis. Men betaalt alleen voor het parkeren.

Tot 1 mei 2018 is de Leisurelands parkeerpas tijdens de voorverkoopactie extra voordelig. In de voorverkoop betaalt men via de website www.bussloo.nl slechts €39,50 voor de parkeerpas. Na 1 mei betaalt men €45,-. De parkeerpas is geldig van 1 mei 2018 tot 1 mei 2019.Het dagtarief vanaf 1 mei is €5,- per auto. Het hoogtarief geldt van 1 mei tot 1 oktober. Na 1 oktober wijzigt het tarief naar het laagtarief (1 oktober tot 1 mei) van €3,- per auto. Men kan de uitrijkaarten op het recreatiegebied met PIN of creditcard betalen. 

Op meerdere gebieden toegankelijk
Bezoek ook eens de andere recreatiegebieden van Leisurelands. De negentien recreatiegebieden zijn gevestigd op de Veluwe, Rijk van Nijmegen en in de Achterhoek en Liemers. Ieder gebied heeft een uniek aanbod en de gebieden zijn zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. De Leisurelands parkeerpas is op alle recreatiegebieden te gebruiken. Meer informatie over recreatiegebied Bussloo en de parkeerpas vindt men op www.bussloo.nl