Zorg

SC Overwetering in Olst wint Salland Zorgverzekeringen Innovatieprijs 2023

Met de meeste stemmen voor een sport- en speelplek wint SC Overwetering de Salland Zorgverzekeringen Innovatieprijs 2023 ter waarde van 8.000 euro. VV Holten eindigt op de tweede plaats en wint 3.000 euro voor een beachveld. Sportvereniging SDOL in Luttenberg eindigt als derde en wint 1.000 euro voor Club4fun-beweegprogramma.

Mark van Gurp, voorzitter SC Overwetering: “We bedanken iedereen die op ons plan gestemd heeft. Met de Innovatieprijs kunnen we nu een grote veilige sport- en beweegplek bouwen. Voor onze vereniging is het geweldig om dit de omgeving te kunnen bieden. Iedereen, van jong tot oud is hier binnenkort welkom!”

“Dit jaar is de kwaliteit van inzendingen opnieuw gestegen. Na de bekendmaking van de genomineerden tijdens de stemperiode zagen we hoe de plannen om meer te bewegen, leven in de regio en bij de sportverenigingen. De winnaar kreeg 1.997 stemmen. Hoogtepunt zijn de prijsuitreikingen vandaag, de aftrap om de plannen te realiseren en dat juichen wij toe”, aldus Martijn Abbenhues, relatiebeheerder bij Salland Zorgverzekeringen en voormalig profvoetballer FC Twente, PEC Zwolle.

Salland Zorgverzekeringen reikt elk jaar de Innovatieprijs uit aan sportverenigingen in de regio met een vernieuwend idee om meer mensen in beweging te brengen; goed voor de gezondheid van leden en inwoners en goed voor de sportvereniging.

Salland Clubactie: meer dan 190 sportverenigingen doen mee
Naast de Innovatieprijs sponsort Salland Zorgverzekeringen sportverenigingen met de Salland Clubactie. Meer dan 190 verenigingen in de regio doen al mee aan de Salland Clubactie en scoorden het afgelopen jaar € 80.400,- voor de clubkas.

Meer informatie