Stedendriehoek

Zeldzaam mooie markt bij Fooddock

DEVENTER – Op zondag 26 mei staan meer dan 75 lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers op de Zeldzaam Mooi Markt. Deze vindt plaats op het buitenterrein van Fooddock aan de Zuiderzeestraat 2, in het Havenkwartier te Deventer. De toegang is vrij.

Het betreft van 11.00 tot 17.00 uur een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten en ambachtelijke lekkernijen, maar ook met andere rariteiten zoals creatief hergebruik, vintage en retro-artikelen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt is er voor ieder wat wils: houten (woon)accessoires, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kunst, kleding, sieraden en nog heel veel meer. In de historische silo van Fooddock schuif je gezellig aan om heerlijk te eten. Langs de kant vind je allerlei keukens met elk hun eigen specialiteit. Je vindt hier van alles: van duurzame sushi tot biologische frieten, ambachtelijke hamburgers, frozen yoghurt en nog veel meer. Zo kan iedereen zijn favoriete gerechten proeven na een bezoekje aan de Zeldzaam Mooi Markt.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Voor meer informatie: https://www.zeldzaammooi.com  en https://www.facebook.com/ZeldzaamMooi