Stedendriehoek

Woningen St. Jurrien klaar voor de toekomst

DEVENTER – In en rondom het wooncomplex St. Jurrien zijn het afgelopen jaar veel werkzaamheden verricht. De nieuwe eigenaar Comfort Wonen Deventer is in en rondom het complex volop aan het verbouwen. Na afronding van de eerste fase begin dit jaar, bestaande uit de oplevering van 16 woningen en 32 zorgwoningen, komt nu de afronding van de tweede fase in zicht.

De tweede fase bestaat uit de renovatie van 20 bestaande woningen. De appartementen worden onder andere voorzien van een nieuwe keuken, modern sanitair en extra isolatie. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers en variëren in huurprijzen van € 550,-  tot € 640,- per maand. Het is hierdoor mogelijk om huurtoeslag aan te vragen, indien er aan de voorwaarden wordt voldaan.

Naast renovatie van de woningen, krijgen de algemene ruimtes en het terrein ook een upgrade. Een deel van de grote gemeenschappelijke parktuin wordt geheel nieuw aangelegd. Ook is er een nieuwe gemeenschappelijke stalling voor scootmobielen gerealiseerd. Er zijn momenteel nog enkele woningen beschikbaar. Heeft u interesse in een woning of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact op met Domica Deventer, telefonisch via 0570 – 78 24 40 of per mail via deventer@domica.nl