Stedendriehoek

Winnaars Puzzelroute bekend

DEVENTER – De Deventer Puzzelroute is voor dit jaar weer ten einde. Weer talrijke inwoners van Deventer, maar ook uit de omliggende gemeenten, bezochten de straten waar de deelnemende winkels zijn te vinden: Nieuwstraat, T.G. Gibsonstraat, Broederenstraat, Walstraat, Kleine Overstraat, Brink en de steiger van het voetveer (over de IJssel) aan de centrumzijde.

Bij de deelnemende winkels, te herkennen aan een poster op het raam met de tekst ‘Deelnemer Deventer Puzzelroute’, gingen de puzzelaars naar binnen, speurden naar de foto die op het A5-display stond en vulden het antwoord in op het invulformulier.
Uit de talrijke inzendingen trok Nieuwsblad Stedendriehoek de gelukkige winnaars. De meubelcheque van 250 euro van B&G Meubelen ging naar Aneira en Angela van Manen. Een overnachting in een chalet in Château de Raay in Baarlo werd gewonnen door de familie Wesselkamp. Elma Meijnhout sleepte een sauna-arrangement van Thermen Bussloo in de wacht. Vrijkaarten van Filmhuis de Keizer waren er voor Marjolein Streuper en Kasper. Vrijkaarten voor Dinoland werden een prooi voor Ruben Streuper, Joep Kamminga en Nathalie Boerkamp.
Vrijkaarten voor Museum de Waag, tenslotte, zijn er voor R. Cents, Fons van Gurp en Frans Holtkuile. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.