Winacties

Romy geeft zich bloot in schouwburg

DEVENTER – All At Once is synoniem voor de carrière van Romy Monteiro. Na haar grote doorbraak in The Voice of Holland en The Bodyguard is Romy nu met haar eigen concert terug in het theater. Met een waanzinnige live band zingt ze de songs van haar muzikale helden en eigen album. Laat je verrassen door Romy’s veelzijdigheid en haar uitzonderlijke talent. Woensdag 27 februari 2019 komt ze naar de Deventer Schouwburg.

Ineens was alles er in het leven van Romy Monteiro: de ontdekking van haar muzikale talent in The Voice of Holland, de hoofdrol in de hitmusical The Bodyguard, een televisiecarrière, a star was born! Tegelijkertijd ontmoette ze de liefde van haar leven en werd ze ten huwelijk gevraagd. Na deze waanzinnig drukke periode neemt Romy nu een avond lang de tijd om zichzelf écht te laten zien. In haar theaterconcert vertelt Romy hoe ze de snelle bekendheid heeft ervaren en is ze openhartig over alle life changers die ze in korte tijd mocht meemaken. Want wat doet het met je als alles tegelijkertijd komt op zo’n jonge leeftijd? Aan de hand van haar favoriete songs laat Romy tijdens de show steeds meer van zichzelf zien én horen! De voorstelling wordt geregisseerd door Martin Michel, die eerder musicals als Grease en Flashdance en de theatershows Simone! en Ruth Jacott’s Simply the best, a lady on stage regisseerde.

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek maken kans op vrijkaarten door uiterlijk woensdag 4 juli een e-mail te sturen naar redactie@stedendriehoek.net. De winnaars krijgen ook per mail bericht.