Winacties

Oeuvre Supertrampvan Parijs naar Deventer

DEVENTER – De Nederlandse band Supertrap zet op zaterdag 13 oktober vanaf 20.00 uur in de Deventer Schouwburg de prachtige muziek van Supertramp neer met groot enthousiasme, Britse humor en gevoel.

School, Dreamer, Fool’s Overture, de gehele Live in Paris-show komt voorbij. Uiteraard speelt de band de beste nummers van de albums Crime of the Century, Crisis? What Crisis?, Even in the Quietest Moments en Breakfast in America. Muziek uit de periode waarin Supertramp misschien wel de meest succesvolle rockband ter wereld was.  De hele avond is een eerbetoon aan de band die er in is geslaagd om de perfecte combinatie te maken tussen symfonische rock en popmuziek.

De themas van toen zoals liefde macht en religie zijn nog steeds zeer actueel. Supertrap toont aan dat deze muziek tijdloos is. Ze zetten een eigentijdse show neer die de ware Supertramp-liefhebber niet wil en mag missen. 

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek maken kans op vrijkaarten door uiterlijk woensdag 27 juni een e-mail te sturen naar redactie@stedendriehoek.net. De winnaars krijgen ook per mail bericht.