Stedendriehoek

Voetbalkamp voor Deventer jeugd

DEVENTER – Go Ahead Eagles komt van maandag 23 tot en met woensdag 25 juli naar Sportclub Deventer en van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 augustus naar DVV Go-Ahead met een driedaags Go Ahead Eagles Soccer Camp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar.

Skill Games
Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving vormen het uitgangspunt tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps, die onder leiding staan van gediplomeerde trainers. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue, een Go Ahead Eagles Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert Go Ahead Eagles de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. 

Volledig programma
Alle trainingen van de Go Ahead Eagles Soccer Camps vinden dagelijks plaats van 9.00 tot 15.00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps spelers van het eerste elftal van Go Ahead Eagles op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers. Inschrijven kan via de website www.ga-eagles.nl/soccercamps.