Stedendriehoek

Vliegende seizoensstart Deventer Schouwburg

DEVENTER – Vrijdag 20 september opent de Deventer Schouwburg het seizoen met weergaloos tromgeroffel van Slagerij van Kampen. De bezoekers kunnen zich live laten overdonderen door het energieke ensemblespel en de fantastische lichtshow. Er is nog een beperkt aantal kaarten à 15 euro beschikbaar.

De Deventer Schouwburg beleeft een vliegende start van het theaterseizoen 2019/2020 met 25% meer kaartverkoop in de voorverkoop dan het afgelopen seizoen. De eerste maand kent dan ook al een aantal toppers. Op woensdag 18 september spelen – als prélude op de seizoensopening – The Analogues, dé vertolkers van studio-albums van The Beatles, voor een compleet uitverkochte zaal  Abbey Road’. Voor de liefhebbers van The Beatles goed nieuws want het uitverkochte Beatles-college op 1 november met Anne Hurenkamp Jan Cees ter Brugge Bertolf (Her Majesty) en Diederik Nomden (The Analogues) krijgt een extra editie op 31 oktober. Wees er snel bij want de kaartverkoop gaat razendsnel.

Ook op cabaretgebied start het seizoen groots met uitverkochte voorstellingen van Theo Maassen en Youp van ’t Hek.  Naar de kaarten voor de show van Fred van Leer bleek zo’n grote vraag te zijn dat deze binnen 10 minuten was uitverkocht.

Maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven in de schouwburg de komende periode waar nog wel volop kaarten voor beschikbaar zijn. Een kleine greep uit het muziekaanbod van de komende periode: Johan Derksen (5 oktober) gaat weer de theaters in met een nieuw programma The Sound of The Blues & Americana. Op 10 oktober is de derde editie van CLASSSH: Klassieke muziek volgens de gewoontes van een popconcert. Geen etiquette wel intimiteit adventure seats en misschien wel een snufje experiment. Met DJ VJ en orkest. En zangeres Lisa Loïs zingt op 18 oktober de prachtige muziek van Adele. Een zeer succesvolle show waarmee ze afgelopen seizoen voor uitverkochte zalen speelde.