Stedendriehoek

Verken Deventer met je telefoon

DEVENTER – De historische binnenstad van Deventer is op een eigentijdse manier toegankelijk via de telefoon. Middels de IZI.Travel app kunnen bezoekers op eigen gelegenheid door de binnenstad zwerven of gebruik maken van een stadswandeling in maar liefst drie talen.

Download de gratis IZI.Travel app (iOS en Android) en zwerf op eigen gelegenheid door de historische binnenstad van Deventer. In de app zijn ook vijf speciale stadswandelingen gratis te downloaden: Bergkwartier, Noordenbergkwartier, Gevelstenen & Snijramen, Deventer Koek en het Havenkwartier. Alle wandelroutes starten bij de VVV Deventer (Penninckshuis), Brink 89.

De app geeft informatie over ruim honderd interessante punten in de stad. Hiervan zijn veelal afbeeldingen te zien die niet direct zichtbaar zijn, bijvoorbeeld van het historische interieur, een bijzonder detail, een interessante achtergevel of een vroegere situatie. De informatie is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.

De routes zijn ook te bekijken op de website www.izi.travel . Zoek onder de rubriek audioguides op Deventer’ en ontdek welke routes beschikbaar zijn. Meer info: www.deventer.info