Stedendriehoek

Vastgoedmiljonair gaat theater in

TERWOLDE – Als onderdeel van een nationale tournee treedt Remco Lambers (45) op zaterdag 3 juni op in het Bewustzijnstheater in Terwolde met de theatervoorstelling Buddha and the Puppet Master. De voorstelling is geïnspireerd op gebeurtenissen uit zijn eigen leven.

Na een succesvolle investment banking-carrière in Londen en New York verhuist de hoofdpersoon naar Amsterdam Oud Zuid. In een leven dat aan de buitenkant een prachtig plaatje lijkt, met veel geld, een fotomodel-vriendin, leuke feestjes en verre vakanties, voelt hij zich steeds minder op zijn plaats, gestresst en doodongelukkig. Op een ochtend stapt hij in zijn Ferrari om een rondje door de buurt te rijden en wat er dan gebeurt, verandert zijn leven volledig.

In het echte leven, ondanks zakelijke successen en leuke mensen om zich heen, begon Remco vier jaar geleden te merken dat hij zich geregeld leeg voelde en zich bovendien te veel zorgen maakte. Er volgt een periode van bezinning en zelfontwikkeling, waarbij Remco het pad van zijn passies ontdekt. Naast investeerder is Remco nu actief als coach, leraar en als theatermaker.

Buddha and the Puppet Master is het resultaat van Remco’s persoonlijke reis van de afgelopen jaren. Het is een voorstelling met humor, over liefde, vrijheid en een plassende engel. De voorstelling is in het Engels. Voor meer informatie en tickets: www.buddhaandthepuppetmaster.nl