Stedendriehoek

Uw huwelijk in het Sandton IJsselhotel

DEVENTER – Eén locatie voor het huwelijk, uw diner, het trouwfeest en de huwelijksnacht. Gelegen aan de
IJssel met een schitterend uitzicht op de historische stad Deventer. Het Sandton IJsselhotel is een luxe designhotel, gehuisvest in een prachtig gerestaureerd, neoklassiek rijksmonument.

Stelt u zich eens voor… U komt aanrijden in uw trouwauto of trouwkoets of misschien komt u wel aanvaren over de IJssel, in een huwelijksbootje. Op het terras staan uw gasten klaar om u te verwelkomen. De locatie is geheel in stijl aangekleed. Precies zoals u het voor ogen heeft. U geeft elkaar het ja-woord in een prachtige ruimte binnen of buiten aan het water. Vanuit alle ruimtes heeft u een schitterend uitzicht op de IJssel en de historische stad Deventer. Na het ja-woord is het tijd voor de champagne en bruidstaart.

Voor het diner zijn er verschillende mogelijkheden: wilt u een uitgeserveerd diner of een informeel walking dinner? Net als voor uw feestavond: wilt u een swingend feest met een band en/of een stijlvolle receptie? Elk huwelijksdiner en feest heeft een andere invalshoek. Het team van het Sandton IJsselhotel verstaat de kunst om al uw wensen te vertalen naar een voorstel op maat, of u nu met een klein of groot gezelschap bent.

Voor uw huwelijksnacht kunt u terecht in één van onze suites, een heerlijke plek om samen na te genieten van de dag van uw leven. Ook voor uw gasten zijn er 28 stijlvolle kamers beschikbaar. Het monumentale pand met zijn schitterende ligging, het grote terras, de prachtige serre, het sfeervolle restaurant en de mooie hotelkamers maken van het Sandton IJsselhotel dé trouwlocatie bij uitstek.

Hoe u uw bruiloft ook invulling geeft, de locatie vormt hét grote decor van de bruiloft. Bij het kiezen van een locatie gaat u dan ook niet over één nacht ijs. Daarom doet Sandton IJsselhotel mee aan de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 30 juni. Op deze dag kunt u de locatie bezichtigen van 11.00 tot 16.00 uur, vrijblijvend rondkijken, van gedachten wisselen over uw wensen en volop inspiratie opdoen! Kunt u niet op 30 juni, volgt u dan onze website of facebook om te bekijken of de andere data wellicht beter passen. Graag tot ziens!