Stedendriehoek

Ultiem kermisgevoel in Bathmen

BATHMEN – “De Bathmense Kermis is hét feest van het jaar! Het gezelligste weekend van heel Bathmen en wijde omtrek vindt dit jaar plaats op zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 september. Natuurlijk kun je ook dit jaar het hele weekend weer bij Boode terecht voor hét ultieme kermisgevoel. Boode’s programma voor de Bathmense Kermis staat weer bomvol met de leukste artiesten, waaronder Feestnation (zie foto), die ervoor zorgen dat het hele weekend één groot feest wordt!” aldus Marleen Klein Koerkamp. Zaterdag 22 september wordt de kermis om 13.30 uur feestelijk geopend. Onder begeleiding van muziekkorps Orpheus gaan de kinderen in polonaise het dorp door. Vanaf 14.30 uur start de schuimparty voor de kids met DJ Con Nalez. Hij weet niet alleen jong, maar ook oud te boeien met zijn muziek, snelle dansjes, karaoke voor vaders, moeders en kids en natuurlijk heel veel schuim!

Marleen Klein Koerkamp: “Ook van het avondprogramma wil je niets missen! Zowel binnen als buiten gaan we los. Boode DJ’s Jeronimo & Sander, Coen en Mitch zorgen dat overal de voetjes van de vloer gaan. Groot feest wordt het met de Zware Jongens; met z’n allen dansen we de Lege Krattenwals! En het houdt niet op: Dennis Wiltink zingt de beste Hollandse hits, dus meedeinen maar! De uitsmijter van de zaterdagavond is een oude bekende: DJ La Fuente!”

Op zondag 23 september kun je eerst even bijkomen van al het feestgedruis en lekker genieten van de koetsentocht. “Om 13.00 uur barst het feest weer los. Duo Xplain speelt de beste hits. Met z’n tweeën klinken ze als een voltallige live band. Nicky & Simone toveren de heerlijkste guilty pleasures uit hun hoge hoed. Dat wordt ongegeneerd meezingen. Ook de Boode DJ’s zijn natuurlijk weer van de partij. DJ Con Nalez & MC Shizzler, Jeronimo en Coen draaien de lekkerste hits. ’s Avonds zetten we heel Bathmen op zijn kop met optredens van Feestnation en de Snollebollekes.”

Maandag 24 september loopt heel Bathmen en omgeving uit voor de grootste reünie van Nederland. “Na het frühstücken van 10.30 tot 11.30 uur starten de DJ’s samen met de kermisexploitanten hun apparatuur weer op. Als één lang lint komen herkenbare hits uit vervlogen tijden, Hollandse hits en mega-meezingers voorbij. Gedurende de dag treden Samantha Steenwijk, Høken met de Heinoos, Party Harry, Gang is alles, Rose Mattie en Boode DJ’s Rob, Con Nalez, Jeronimo en Sander binnen en buiten op. Dat wordt dus de hele dag zingen en swingen. Niet vergeten: maandag boerenkooldag! Vanaf 16.00 uur presenteren de koks van Boode hun huisgestampte boerenkool met sappige rookworst. De Bathmense Kermis bij Boode: drie dagen lang alleen maar shinen!”