Stedendriehoek

Tijd voor Max op toerstrijkt neer in Deventer

DEVENTER – Deze week, tot en met vrijdag 21 september, presenteren Sybrand en Martine Tijd voor MAX op toer vanuit Deventer. Vanaf de oever van de IJssel, met de prachtige skyline van de stad op de achtergrond, komt het programma tot de kijker. Het presentatieduo ontvangt bekende Nederlanders én verschillende bekende Deventenaren. Tijd voor MAX op toer is elke werkdag rond 17.10 uur live te zien op NPO 1.

Tijd voor MAX is op pad! Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. Een maand lang trekken Sybrand Niessen en Martine van Os door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden.
Donderdag 20 september zitten verschillende prominente Deventenaren aan tafel. Zo is voormalig bondscoach van het Nederlands elftal Bert van Marwijk te gast. Özcan Akyol komt ook op bezoek. Hij is genomineerd voor de JFK Greatest Man Award voor de meest succesvolle en charismatische man van het jaar. Op 6 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt.
De week wordt muzikaal afgesloten. Niemand minder dan Jan Smit komt vrijdag 21 september langs, samen met Jan Keizer én Thomas Berge. Deze week verschijnt het nieuwe album van Jan, Met Andere Woorden, waaraan verschillende collega-artiesten hebben bijgedragen. Uiteraard mag Jan Deventer niet verlaten voordat hij heeft opgetreden!