Stedendriehoek

Strijd met Pokémon-kaarten

DEVENTER – Pokémon is weer helemaal terug! Zondag 15 december verzorgt Het Speelgoedmuseum in samenwerking met Prizecards een Pokémon-middag. Tijdens deze middag leren Lex en Lena van Prizecards je hoe je tegen elkaar kunt battelen met Pokémon-kaarten. Het is niet nodig om over eigen Pokémon-kaarten te beschikken, er zijn decks aanwezig en voor limonade wordt gezorgd.

De Pokémon-middag is onderdeel van de pop-up expositie ‘Speelgoedrages, van vroeger tot nu’. De middag start zondag 15 december om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur. De workshop biedt ruimte aan veertien personen en zowel kinderen als volwassenen zijn welkom. Tijdens en na de workshop is het mogelijk om met elkaar Pokémon-kaarten te ruilen. De medewerkers van Prizecards kunnen worden geraadpleegd over de echtheid van de kaarten en eerlijkheid van de ruil. Voor het ruilen of komen kijken is géén deelnemerslimiet. Ook is het mogelijk pakjes te kopen.

De workshop en de mogelijkheid tot ruilen vindt plaats in de educatiezaal van Het Speelgoedmuseum. Het baliepersoneel wijst bezoekers de weg. De workshop is gratis, wel dient entree voor het museum te worden betaald: volwassenen betalen €5,-, kinderen en jongeren van 4 tot en met 18 jaar €2,-. Inschrijven is niet mogelijk.