Stedendriehoek

Stoere mannen voor stadsmusical

DEVENTER – Op 8 mei 2020 bestaat de NV Deventer Schouwburg 150 jaar en viert dat onder andere met het jubileumevenement Meisje van de Waag: een stadsbreed musicalproject over de stad Deventer. De schouwburg werkt voor dit evenement samen met Muziektheater Tabula Rasa van muzikaal leider Floor Lanz en regisseur Wilma Licht.

Meisje van de Waag is op 8, 9 en 10 mei 2020 te zien in de Deventer Schouwburg. Van Stichting Wesselings van Breemen uit Deventer heeft Tabula Rasa de rechten voor deze musical gekregen. Het is een musical over Deventer, een verhaal waarin de relaties tussen inwoners in het begin van de 20e eeuw centraal staan. Meisje van de Waag gaat over lef om te durven dromen, om verder te kijken dan je eigen wereld, om voor jezelf op te komen, om lief te hebben. 

“Voor deze musical worden amateurzangers en -acteurs gezocht. Er zijn twintig rollen te verdelen en er is voldoende plek in het ensemble. Vooral mannen worden uitgenodigd om auditie te doen. Negen maanden lang word je als deelnemer aan de musical Meisje van de Waag klaargestoomd door een professioneel artistiek team. Wil jij meedoen en ben jij 15 jaar of ouder? Meld je dan aan voor de audities op zaterdag 15 en zondag 16 juni via audities@tabula-rasa.nu