Sport

Zondag 5 mei Deadline Day voor Go Ahead Eagles seizoenskaartverlenging

DEVENTER – Eén maand en één dag geleden begon de seizoenkaartcampagne voor het seizoen 2019/2020. Heb je je seizoenkaart nog niet verlengd? Dan is het goed om te weten dat na aanstaande zondag (5 mei) alle reserveringen vervallen. Wil je ook volgend seizoen zeker zijn van je eigen plek in het stadion, verleng dan voor die tijd je kaart!

Heb je je seizoenkaart wél al verlengd? Schroom dan niet om de nog-niet-verlengers uit je omgeving te attenderen op bovenstaande! Bij voorbaat dank, namens ons én hun.

Hoe verleng je ook alweer je seizoenkaart?
* Ga hier naar de bestelmodule.
* Log in met je inloggegevens.
* Selecteer het vak en de stoel die je wilt verlengen/bestellen.
* Druk op ‘Bestel’.
* Ga naar ‘Betalen’.

Drie mijlpaalprijzen!
Met de ‘verlengdeadline’ in zicht gaat de seizoenkaartmeter traditiegetrouw als een speer. Daarom mochten we gistermiddag om 13:30 uur niet één, niet twee, maar drie mijlpaalprijzen verloten!

De winnaars op een rij:
– Eerste wedstrijdshirt 2019/2020: Jeffrey Bouwhuis (vak 7)
– Gesigneerd shirt 2018/2019: Tom van der Liende (vak 15)
– Gesigneerde wedstrijdbal 2018/2019: Bernard Brouwer (vak 8)

Van harte gefeliciteerd, allen! We nemen binnenkort contact met jullie op. Wel verlengd/besteld, maar niet gewonnen? Niet getreurd! Er worden nog heel wat prijzen verloot, ook buiten de seizoenkaartmeter… Daarover later meer.

Op scoutingstrip in derde aflevering Home of Eus II
In Home of Eus II maakt schrijver, columnist, documentairemaker, maar ook Deventenaar en Go Ahead Eagles-supporter Özcan Akyol de balans op. Hij gaat op pad met hoofdpersonen van vorig seizoen en opent deuren die normaal gesloten blijven.

In de voorlopige slotaflevering (‘Stapjes’) stapt Eus in de auto bij Paul Bosvelt voor een scoutingstrip met het oog op volgend seizoen. Hij spreekt met hoofdrolspelers Bosvelt en John Stegeman openhartig over de toekomst van rood en geel.

Bekijk hier de derde aflevering van Home of Eus II.