Sport

Word Fit like an Eagle!

Nieuw jaar, nieuwe kansen én daarmee ook nieuwe mogelijkheden om aan jouw vitaliteit te werken. Go Ahead Eagles daagt de eigen achterban uit: word in 2024 Fit like an Eagle! Hoe je dat wilt doen laten we vrij. Wat we wél weten: Fit like an Eagle word je in Eagles-sportkleding.

Go Ahead Eagles staat op de zevende plaats in de Eredivisie. Om tot deze prestatie te komen moesten de spelers de afgelopen maanden mentaal en fysiek fit zijn. Dat doen ze niet alleen door te trainen op het veld, maar ook bijvoorbeeld door trainingen in de sportschool. Go Ahead Eagles nodigt jou uit om in het nieuwe kalenderjaar ook aan jouw mentale en fysieke gezondheid te werken door te gaan sporten. Word Fit like an Eagle!

Go Ahead Eagles en Stanno lanceren speciaal voor 2024 een nieuwe lijn met Eagles-sportkleding. Bloed, zweet en tranen. Pijn lijden, doorbijten en doorzetten: Go Ahead Eagles nodigt de supporters graag uit om in dit nieuwe kalenderjaar Fit like an Eagle te worden. Train bijvoorbeeld in een speciaal voor Go Ahead Eagles ontworpen trainingstop of in de Eagles Training Pants.

“In 2020 zijn we gestart met het maatschappelijk project Fit like an Eagle. Destijds hebben we deelnemers op een plezierige en laagdrempelige manier geënthousiasmeerd om aan hun vitaliteit te werken”, zegt Sanne de Zeeuw, die bij Go Ahead Eagles verantwoordelijk is voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze vervolgt: “Een gezonde levensstijl is voor ieder mens belangrijk. Vanuit onze maatschappelijke functie als club willen we supporters ook dit jaar vragen om waar mogelijk aan hun vitaliteit te (blijven) werken. En hoe leuk is het om dit in Eagles-sportkleding te doen?”