Sport

Ponyweekend nieuw onderdeel Bathmen te Paard

BATHMEN – Rijvereniging Bathmen organiseert ook dit jaar weer hét hippische hoogtepunt van Deventer en omgeving: Bathmen te Paard. Vanaf zaterdag 29 februari tot en met zaterdag 7 maart staat Bathmen in het teken van dit hippische spektakel. Internationale toppers uit de spring- en mensport maken hun opwachting in manege ‘t Ruiterkamp.

De organisatie van Bathmen te Paard is alweer in volle gang. “Om het rijden voor iedereen zo optimaal mogelijk te maken, is de accommodatie verder geoptimaliseerd door het aanbrengen van ledverlichting. Ook is er nieuw springmateriaal aangeschaft, dat voor Bathmen te Paard beschikbaar is. Daarnaast is het programma vernieuwd en zijn de ponyrubrieken weer terug op het programma. Het belooft dan ook weer een evenement te worden met topsport op hoog niveau.

De toppers van Bathmen te Paard blijven in het nieuwe programma behouden. “Zo vinden bezoekers de Derby, de Grote Prijs van Bathmen klasse 1.40 en de Menavond gewoon weer in ons programma. Nieuw dit jaar is het ponyweekend op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart, waarbij ook tal van leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd worden in het kinderdorp.” Bathmen te Paard wordt dit jaar afgesloten door de menners op zaterdag 7 maart. Het gehele programma is te vinden op de website www.paardensportbathmen.nl

Inschrijven kan via ‘Mijn KNHS’. Het programma is hier ook te vinden. Volg het evenement ook op Twitter en Facebook voor het laatste nieuws.