Sport

Ook in nieuwe seizoen weer full support in De Adelaarshorst

“En de eindstand van de seizoenkaartmeter is… 7.226! Maar liefst 99% van onze seizoenkaarthouders zal ook in het seizoen 2023/2024 elke thuiswedstrijd weer aanwezig zijn in De Adelaarshorst. Een fantastisch aantal, waarvoor we alle seizoenkaartverlengers uiteraard ontzettend willen bedanken. Samen maken we ons op voor nieuwe memorabele voetbalmomenten in de Eredivisie!” aldus een woordvoerder van Go Ahead Eagles.

“Graag zetten we alle informatie over de verdere seizoenkaartprocedure even op een rij. Aangezien het overgrote deel van de huidige seizoenkaarthouders heeft besloten om zijn/haar seizoenkaart te verlengen, zal er voor voetbaljaargang 2023/2024 géén online verkoop van nieuwe seizoenkaarten zijn. De afdeling Ticketing van Go Ahead Eagles zal de komende periode alle verplaatsingsverzoeken in behandeling nemen. Seizoenkaarthouders die bij het verlengen van hun seizoenkaart een verplaatsingsverzoek hebben ingediend, ontvangen persoonlijk bericht van de club of hun verzoek wel of niet gehonoreerd kan worden.”

“Na het afronden van alle verplaatsingsverzoeken zal duidelijk zijn welke plaatsen op welke tribunes nog beschikbaar zijn. Supporters die het langst op de wachtlijst staan, zullen vervolgens door Go Ahead Eagles worden benaderd met de vraag of zij in aanmerking willen komen voor het (zeer) beperkte aantal seizoenkaarten dat nog beschikbaar is. In de week van 19 juni ontvangen zij bericht hierover. Sta je op de wachtlijst, maar ontvang je geen bericht? Dan betekent dit dat je helaas niet in aanmerking bent gekomen voor het geringe aantal seizoenkaarten dat nog beschikbaar is.”

De totale capaciteit van De Adelaarshorst bedraagt 9.979 (inclusief Business Seats, skyboxen en het uitvak). “Om elke thuiswedstrijd een (beperkt) aantal kaarten beschikbaar te kunnen stellen aan stakeholders én voor de losse kaartverkoop, kunnen daardoor niet alle plaatsen in het stadion verkocht worden als seizoenkaartplaatsen. Op het moment dat de toekomstige verbouwing van de IJsseltribune en B-Side is gerealiseerd, zullen allereerst de supporters worden benaderd die momenteel op de wachtlijst staan voor een seizoenkaart. Wil jij ook op de wachtlijst worden geplaatst? Mail dan naar ticketing@ga-eagles.nl en vermeld in je e-mail je naam en de tribune waarop je graag wilt zitten/staan. Op het moment dat de capaciteitsuitbreiding van De Adelaarshorst een feit is, zal er contact met je worden opgenomen.”