Stedendriehoek

Schoenen uit en springen maar!

TWELLO – Trek de schoenen maar alvast uit, want tijdens de paasdagen wordt het dolle pret voor kinderen. Dan vindt in sporthal Jachtlust ‘Air Fantasy, springkussenparadijs’ plaats. “Air Fantasy is een tof dagje uit voor basisschool kinderen. Een dag klauteren, stuiteren, springen en glijden op een grote hoeveelheid spring- en spelkussens.”

Arnoud Hamersma, initiatiefnemer en eigenaar van Hamersma Verhuur uit Deventer, heeft er veel zin in. Met zijn verhuurbedrijf verzorgt hij jaarlijks tientallen feesten en evenementen. Jachtlust wordt getransformeerd tot een speelparadijs. Van avontuurlijke stormbanen tot aan spectaculaire en kolossale spring- en spelkussens. Hiermee biedt Air Fantasy een veelzijdige mix voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek en een speelhoek voor de allerkleinsten, ook zal clown Knapie leuke ballonfiguren komen maken tussen 13.00 en 15.00 uur.

Het vindt plaatsop zondag  1 en maandag 2 april bij sporthal Jachtlust tussen 10.00 en 17.00 uur aan Jachtlustplein 7. Voor kinderen tot 2 jaar betaalt u 1 euro, kinderen van 3 tot 12 jaar betalen 5 euro. Ouders mogen gratis naar binnen. Er is een uitgebreid terras en horeca aanwezig.

“Met onze onderscheidende ontzorgende service worden spring- en spelkussens gratis bij u op locatie bezorgd en verzorgt vanaf € 85,00. Daarnaast heeft Hamersma nog veel meer feest benodigdheden om uw feest te laten slagen.” Met zijn jonge enthousiaste team staat hij altijd voor u klaar en durft hij (bijna) elke uitdaging aan. Organiseert u binnenkort een feest? Neem gerust contact op. www.hamersmaverhuur.nl, telefoon: 0626360135