Stedendriehoek

Rebelse middag in Schrijverscafé

DEVENTER De Vereniging Deventer Huisgenoten houdt op vrijdag 21 februari om 14.00 uur een Schrijverscafé bij het Kunstcircuit Deventer. Dit keer staat het Schrijverscafé in het teken van ‘Rebellen en dwarsdenkers’. Het thema is de vorige keer als schrijfopdracht meegegeven als aanloop naar de Deventer Boekenweek volgende maand.  

Na een passende inleiding over Rebellen en dwarsdenkers in de meest dwarse zin van het woord, is het de beurt aan de aanwezige schrijvers en dichters om hun tekst voor te dragen. Het belooft een rebelse middag te worden.

“Schrijft u zelf graag verhalen of gedichten? En wilt u die met anderen delen? Dan is het Schrijverscafé iets voor u. Kom kijken, luisteren, voordragen en andere schrijvers ontmoeten. Het Schrijverscafé is elke derde vrijdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur in het Kunstcircuit Deventer aan de Keizerstraat 70. De toegang is gratis”, aldus Alie Dekker. “Elk Schrijverscafé eindigt met een nieuwe schrijfopdracht. Hieraan meedoen is niet verplicht, maar wel leuk. De schrijfopdrachten uit de Schrijfclub zijn doorgaans prikkelend en uitdagend. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon langskomen.”

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Deventer Huisgenoten, telefoon 06-51435595 of e-mail info@deventerhuisgenoten.nl.