Stedendriehoek

Puzzelmarathon zoekt vrijwilligers

DEVENTER – Op zondag 6 oktober puzzelen 40 teams in de hele stad aan de Deventer Geschiedenis Puzzel. Teams puzzelen op het hoofdkwartier de Bibliotheek Centrum, in kroegen, het Speelgoedmuseum, buurthuizen, sportclubs of thuis. Middels een digitale verbinding staan de locaties met elkaar in contact.

De marathon start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Vanaf 18.00 uur start de prijsuitreiking in de Bibliotheek Centrum met mooie prijzen van Koning Willem.

Vrijwilliger
Lijkt het jou leuk om hierbij te helpen? Afhankelijk van je voorkeur kun je helpen met het inrichten van het hoofdkwartier zorg dragen voor de uitgifte van de puzzels en instructies aan de teams, begeleiden van deelnemers, organisatorische ondersteuning en bij de jurering. Daags vooraf krijg je vanzelfsprekend de benodigde instructies. Als Puzzelmarathonvrijwilliger word je automatisch een onsterfelijke held, krijg je een heel gezellige middag en ligt er aan het eind van de dag een attentie voor je klaar. Interesse? Kijk op www.artnik.nl/vrijwilliger voor meer informatie. 

Fotografie en video
Lijkt het je het leuk om het evenement op film/foto/vlog vast te leggen en als reizende reporter bij meerdere locaties op bezoek te gaan? Dan kunnen we jouw hulp wel gebruiken. Al je ideeën zijn van harte welkom en mogen gemaild worden naar lieke@artnik.nl.

Deventer Geschiedenis Puzzel
De geschiedenispuzzel is een tekening gemaakt door Deventenaar Hans Stempher en bevat maar liefst 221 historische gebeurtenissen. Op de tekening staan veel bekende en minder bekende gebeurtenissen afgebeeld. De puzzel gaat op 7 oktober in de verkoop. www.artnik.nl