Stedendriehoek

Plezierig naar de brugklas

DEVENTER – De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor veel kinderen een grote stap. Voor kinderen die op de basisschool zijn gepest of zich niet zeker voelen in het contact met leeftijdsgenoten, is deze overgang vaak extra spannend. Om deze kinderen uit groep 8 te ondersteunen, zodat ook zij een goede start maken op de middelbare school, verzorgt Impluz de training ‘Plezier op school’.

Het betreft een tweedaagse training waarin kinderen leren hoe ze nieuwe contacten kunnen leggen, hoe ze het best kunnen reageren als iemand vervelend tegen ze doet en hoe ze voor zichzelf op kunnen komen. De kans op herhaling van pesterijen of van problemen in de omgang met anderen wordt door deze cursus verkleind.

De training vindt plaats op maandag 19 en dinsdag 20 augustus van 9.00 tot 16.30 uur in speeltuin/wijkcentrum De Driehoek. Deelname aan de training is gratis. Belangstellenden worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie of aanmelding kan men bellen met het secretariaat van Impluz Deventer op nummer 0570-604900 of mailen naar info@impluz.nl . Aanmelden kan ook via de website www.impluz.nl/cursussen.