Stedendriehoek

Openluchttheater Gorssel start nieuw seizoen met gepassioneerde groep

GORSSEL – Op zaterdagavond 6 mei wordt het theaterseizoen van het Openluchttheater Gorssel geopend met het koor Vocal Group Notes uit Deventer. Het betreft een gepassioneerde groep van tien zangeressen en zangers die met elkaar muziek maken. De groep zingt en vermaakt het publiek op een zeer pakkende en aanstekelijke wijze.

Vocalgroup Notes

Meerdere ‘Nootjes’ kenden elkaar al vanuit een ander projectkoor. Toen dat ten einde liep, wisten ze het zeker: samen zouden ze verder gaan. Met Johan Bakker, de muzikaal leider van de groep, zijn de muzikale ideeën, wensen en doelen gebundeld en zo werd in 2013 Vocal Group Notes geboren.

Johan Bakker is naast één van de zangers en muzikaal leider, ook de schrijver van de vernieuwde eigentijdse arrangementen. Het repertoire bestaat voornamelijk uit popsongs, zowel Nederlands- als Engelstalig, maar altijd met een Notes-sausje. De groep zingt met een orkestband, a capella, of live begeleiding in een Notes-jasje dat alle leden goed past.

De optredens worden altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van de entourage, het publiek en de reden van het optreden brengen ze een sprankelende show waarbij het publiek kan meebeleven of rustig achterover kan leunen, soms met een traan, maar meestal met een lach.

Gratis entree

Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel, op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt, maar bezoekers wordt geadviseerd zoveel mogelijk op de fiets te komen. De toegang is gratis, een bijdrage in de ‘melkbussen’ of met de QR-code bij de uitgangen wordt echter op prijs gesteld. Het concert op 6 mei begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Voor meer informatie: www.openluchttheatergorssel.nl