Stedendriehoek

Nog een paar dagen kans op mooie prijzen!

DEVENTER – Nog enkele dagen en dan loopt de Deventer Puzzelroute alweer af. Stuur de antwoorden deze week nog in en maak nog kans op hele mooie prijzen. Wat te denken van een overnachting in een chalet in Château de Raay in Baarlo of een sauna-arrangement van Thermen Bussloo? De winkels die meedoen hebben een duidelijke poster op het raam hangen. Maar niet alleen winkels doen mee. Ook horeca is vertegenwoordigd. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de Brink of in de Walstraat.

Om het iets makkelijker te maken, geven we de straten cadeau waar de deelnemende winkels zijn te vinden: Nieuwstraat, T.G. Gibsonstraat, Broederenstraat, Walstraat, Kleine Overstraat, Brink en de steiger van het voetveer (over de IJssel) aan de centrumzijde.

Deventer kent een mooi winkelaanbod, dat varieert van grote bekende winkels tot unieke speciaalzaken. De stad is voorzien van een historisch decor, de rivier de IJssel die langszij stroomt en veel horeca. En ook hier is de puzzelroute vertegenwoordigd, net als in de winkels. Hangt er bij de deelnemende winkel een poster op het raam met de tekst ‘Deelnemer Deventer Puzzelroute’, ga dan de winkel binnen, speur naar de foto die op het A5-display staat en vul het antwoord in op het invulformulier. Hierop staan meteen alle deelnemende bedrijven vermeld.

De moeite waard
De prijzen zijn zeker de moeite waard om deel te nemen. Zo is een overnachting te winnen in een chalet in Château de Raay in Baarlo, een sauna-arrangement van Thermen Bussloo, vrijkaarten van Filmhuis de Keizer, een meubelcheque van 250 euro van B&G Meubelen, vrijkaarten voor Dinoland en vrijkaarten voor Museum de Waag.
Heb je alle antwoorden compleet? Stuur deze dan uiterlijk 1 september naar John Herbrink. Dit kan per app: 06-50495524, e-mail: j.herbrink@stedendriehoek.net of stuur de antwoorden op naar Uitgeverij Stedendriehoek: Asselsestraat 140, 7311 ET Apeldoorn.