Stedendriehoek

Naviva bij laatste vijf

DEVENTER – Naviva Kraamzorg uit Deventer is koploper in de zorg en leidt vol passie deskundige vakmensen op. Dat wordt opgemerkt, want Naviva maakt kans op de titel Leerbedrijf van het jaar 2019. De verkiezing wordt georganiseerd door ROC Midden Nederland. De winnaar wordt op woensdag 5 juni bekend gemaakt.

Welk bedrijf zich Leerbedrijf van het Jaar mag noemen, wordt bepaald na een stemronde. Via de website  www.rocmn.nl/leerbedrijf kan tot zondag 2 juni gestemd worden op vijf leerbedrijven. Dit zijn de organisaties die zijn overgebleven na de eerste stemronde met 18 leerbedrijven. Naviva Kraamzorg is door de eerste stemronde heen en behoort tot de laatste vijf kanshebbers.

Het winnende leerbedrijf gaat er vandoor met de eervolle titel Leerbedrijf 2019 en een cheque van 2.500 euro. Dit geldbedrag is te besteden aan een zelfgekozen goed doel. Het goede doel van Naviva Kraamzorg is Still Fotografie. Deze stichting biedt familie van een ernstig ziek kind of stervende of overleden baby’s een kosteloze fotosessie aan van hun kindje. Zo houdt de familie een blijvende herinnering.